Barion Pixel

Rólunk

Sziasztok!

Üdvözöllek benneteket a Mystic Day Békéscsaba weboldalán és bízom benne, hogy hamarosan személyesen is találkozhatunk az üzletben. Szlopóczki Dóra vagyok és első vállalkozásomat ékszerészként 8 évvel ezelőtt indítottam. Talán már ti is találkoztatok vele, EzüstPor Ékszerműhely néven. Fő profilunk a minőségi arany és ezüst ékszerek forgalmazása. Egyedi tervezésű karikagyűrűk és eljegyzési gyűrűk, hozott tervek megvalósítása.
A Mystic Day Békéscsabával egy újabb álom válik valóra.

Rajongok a divatért, mint minden bizonnyal ti is. Most az ékszereken túl olyan minőségi és megfizethető ruhakínálatot hozhatok el számotokra, mely különleges, és egyáltalán nem számít tucat terméknek. Hiszek abban, hogy a „stílus maga az ember”. Nem az újságcímlapok, a kolléganő és a közösségi platformok mondják meg, hogy mi az igazi szépség. Nem függ a súlytól, a testmérettől és az életkortól. A szépség belülről fakad. Az a nő, aki megtalálja azt a ruhát, melyben jól érzi magát, ragyog. Ebben szeretnénk nektek segíteni!

A Ziver Divat helyén, korábbi szellemiségét folytatva megújult arculattal, kibővült kínálattal és szakértő tanácsadással vár benneteket a Mystic Day Békéscsaba. Nézzétek meg kínálatunkat online, vagy ugorjatok be hozzánk az üzletbe és próbáljátok fel legújabb kollekcióink darabjait. Biztos vagyok benne, hogy a nálunk vásárolt Mystic Day darab a ruhásszekrény egyik ékköve lesz, melyet mindig örömmel és magabiztosan viseltek majd.

Régi és új vásárlókra egyaránt számítunk!
A Mystic Day Békéscsabát a Ziver divat helyén az Andrássy út 29-33. szám alatt találjátok.

Ne felejtsétek el bekövetni Facebook oldalunkat is, ha nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb újdonságokról.

Ár

4480 Ft64990 Ft

Kategóriák

Méretek

Színek

Szűkítés